Word vriend!

 

MiNC maakt milieu leuk.

MiNC staat voor Milieu, innovatie, Natuur en Creativiteit.

Onder de naam MiNC-café organiseert MiNC viermaal per jaar een kenniscafe over diverse onderwerpen die gerelateerd zijn aan milieu, innovatie, natuur en creativiteit. MiNC wil op een laagdrempelige manier het publiek informeren over de kansen en mogelijkheden van nu en in de (nabije) toekomst voor een duurzame samenleving . De podiumgasten vertellen hun eigen verhaal, worden geintervieuwd of gaan met elkaar in debat. Het MiNC-café heeft daarnaast ook altijd live muziek.

MiNC is een stichting met ANBI-status
KvK 17237495
bestuur@minc-denbosch.nl
redactie@minc-denbosch.nl
info@minc-denbosch.nl

De Stichting MiNC bestaat uit een bestuur en een redactie van vrijwilligers. Het MiNC-café wordt georganiseerd door de redactie.

MiNC-Den Bosch

VOORZITTER
Geert Verbruggen

REDACTIE

Geert Verbruggen (redactievoorzitter)
Stef Bots (secretaris)
Frank Finkers (presentator)
Rob de Vrind (presentator, redacteur)
Lise Marie Bom (presentator, redacteur)
Ruud Slenters (redacteur)
Andrea Almasi (redacteur)
Marc Huijbregts (redacteur)
Arno Kleine Schaars (fotograaf)
Marc Heymans (vormgeving) (beheerder website)
Joyce Hamilton (advies communicatie en PR)

BESTUUR STICHTING MINC

Jetty Eugster (voorzitter)
Dianne Schellekens (secretaris, penningmeester, vrijwilligers)
Rob van den Bosch (sponsoren, vrienden van MiNC)
Theo Schoofs (ontwikkeling MiNC)


In ’s-Hertogenbosch gebeurt zoveel op het gebied van innovatie, duurzaamheid en natuur. Het is leuk om samen met een club mensen, met ieder zijn eigen interesse en netwerk, deze kennis te delen. Wat speelt, wat leeft, wat is echt nieuw en wat stond er in de pers? Samen kiezen we boeiende en een goede mix van onderwerpen voor een nieuwe MINC. Het allermooiste vind ik de sprekers die op het podium staan. Dat zijn de mensen die een droom realiseren, laten zien dat het onmogelijke kan, hun passie leven, impact creëren en soms met kleine stapjes werken aan de wereld een beetje mooier maken. Een maandagavond met een biertje, goede muziek en de verhalen van de sprekers dat is MiNC en daar doe ik het voor.

Andrea Almasi