Word vriend!
News

Maandag 22 maart 2021: MiNC-café online met drones en wespen

Maandag 22 maart 2021: MiNC-café online met drones en wespen

U bent van harte welkom op maandagavond 22 maart a.s. om 20.00 uur. Vanuit uw eigen huis. Omdat corona ons parten blijft spelen, gaan wij nogmaals digitaal!

Het programma:
We hebben een leuk online programma dat ongeveer 1 uur duurt. MiNC-presentator Frank Finkers zal u digitaal welkom heten. Rob de Vrind brengt u op de hoogte van de laatste actualiteiten op het gebied van duurzaamheid, innovatie en milieu in onze mooie stad en daar buiten. Een presentatie met schitterende foto’s over het ontluiken van de lente rond ’s-Hertogenbosch, bomen en dassen, bouwprojecten in de stad en aardgasvrije wijken, faunatorens, creativiteit en innovaties. Vooral de spectaculaire drone-beelden zijn de moeite waard!

Daarna geeft Marc Heymans, op zijn eigen humoristische en informatieve wijze, een kleurrijke presentatie over het leven van insecten, ditmaal met speciale aandacht voor wespen en hun wespenst(r)eken. De kleine werksters kunnen vast wel een betere PR gebruiken…

Tijdens de uitzending kunt u vragen stellen via de chat-box. Wij zitten klaar om uw vragen en opmerkingen te beantwoorden.

De link en de gegevens die u nodig heeft om bij MiNC café in te kunnen inloggen, staan in de MiNC nieuwsbrief die gisteren (maandag 15 maart) is verstuurd. Als u de nieuwsbrief niet heeft ontvangen, kunt u zich voor het MiNC café van 22 maart a.s. (en/of voor de MiNC nieuwsbrief) aanmelden door middel van een e-mail aan: redactie@minc-denbosch.nl

Wij verheugen ons om weer een mooie MINC voor u te organiseren en u digitaal te mogen verwelkomen!

MiNC staat voor Milieu, innovatie, Natuur en Creativiteit. Onder de naam MiNC-café organiseert MiNC viermaal per jaar een laagdrempelig debatpodium in de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens een MiNC-café komen diverse duurzaamheids- en milieu-onderwerpen aan bod, afgewisseld door amusement.