Word vriend!
News

Muziek bij MiNC:

Muziek bij MiNC:

Floor Dijkstra en Julia van Gulik

Volgende week maandag 16 december is het weer zover: het MiNC café presenteert opnieuw een boeiende avond met sprekers over actualiteiten op het gebied van o.a. natuur, klimaat, milieu en duurzaamheid.

En natuurlijk is er ook muziek!

Floor Dijkstra (rechts) en Julia van Gulik (hier met dwarsfluit; in het MiNC café op piano)

Deze aflevering van het MiNC-café zorgen de getalenteerde musici Floor Dijkstra (zang) en Julia van Gulik (piano) voor oorstrelende intermezzo’s.

Maandag zijn ze nog gratis en voor niets te bewonderen in de Verkadefabriek. Volgend jaar in AFAS Live? Pak je kans om Floor Dijkstra en Julia van Gulik live te bewonderen nu ze nog niet zijn doorgebroken!

Maandagavond 16 december a.s. bent u van harte welkom bij het MiNC-café in de Verkadefabriek. MiNC-presentatoren Frank Finkers en Rob de Vrind brengen u op de hoogte van de laatste actualiteiten op het gebied van duurzaamheid, innovatie en milieu. De toegang is zoals altijd gratis. U bent welkom vanaf 19:30 uur in de Clubzaal van de Verkadefabriek. Het MiNC-café begint om 20:00 uur en eindigt rond 22:00 uur waarna u onder het genot van een drankje kunt napraten.