Word vriend!
News

Speciaal MiNC-café op 7 maart a.s.: Verkiezings-MiNC

Speciaal MiNC-café op 7 maart a.s.: Verkiezings-MiNC

De deuren van het MiNC café gaan weer open! In onze vertrouwde Verkadefabriek organiseren wij op maandag 7 maart a.s. ons MiNC-café. Na een lange tijd van restricties gaan we gelijk goed beginnen, want deze speciale editie is geheel gewijd aan de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Alle politieke partijen zijn uitgenodigd. De zaal gaat open om 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. U bent van harte welkom.

VERKIEZINGSDEBAT
In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14,15 en 16 maart willen we de partijleiders van de 17 politieke partijen eens onderwerpen aan een kritische blik. We willen namelijk erg graag weten hoe zij denken over de thema’s Milieu, Natuur, Cultuur en Duurzaamheid in onze gemeente en wat ze denken te verwezenlijken.

Wat vinden ze belangrijk en waarin verschillen de partijen van elkaar ? En wat is er terecht gekomen van de vorige beloftes ?

Op een leuke, informele en uitdagende manier brengen we de politieke partijen in beeld. Met een korte individuele presentatie door de lijsttrekkers, en daarna wat prikkelende stellingen aangereikt door onze presentatoren, willen we u meer inzicht geven omtrent de standpunten van huidige politieke partijen. Tijdens het programma krijgt u de ruimte om vragen te stellen aan de lijsttrekkers. U kunt hier nu al vast over nadenken. De politiek in Den Bosch is er tenslotte voor u! Uw keus is belangrijk, en we hopen het u op deze avond wat makkelijker te maken zodat u een weloverwogen keus kunt maken.

MUZIEK
En natuurlijk hebben we tussendoor muziek, en deze keer hebben we een PRIMEUR !
Het enige echte MiNC-Café lied door Jazz’n Breakfast!

Jazz’n Breakfast is een gelegenheidsformatie onder leiding van zangeres Christian Scheres. Zij wordt dit keer begeleid door pianist Frank van Duijvenvoorde, bassist André Wagener, drummer Jan Burmanje en bugelspeler Joris van der Loo. Tijdens dit Minc Café presenteert Jazz’n Breakfast de primeur van een speciaal voor MiNC Café geschreven nummer! Verder speelt Jazz’n Breakfast bekende en minder bekende jazzsongs.

CORONA-REGELS
De persconferenties volgen elkaar in snel tempo op. Op dit moment laat De Verkadefabriek mensen binnen op vertoon van een geldige QR-code in de CoronaCheck-app. Wellicht is dit op 7 maart niet meer nodig. Blijft u voor alle zekerheid de nieuwsberichten volgen.
 
Wij verheugen ons erop u weer te verwelkomen in onze live MiNC. Samen met u willen we er een gezellige informatieve avond van maken waarbij een hapje en een drankje aan de bar gelukkig ook weer mogelijk is !

PRESENTATOREN:
Frank Finkers en Rob de Vrind en zijn de presentatoren van deze enerverende avond, en Marc Huijbregts zal voor vragen vanuit de zaal tussen het publiek te vinden zijn.

Marc Huijbregts

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,